SAG
 

Marketing för Aviation

Swedish Aviation Group var i behov av en partner som kunde hjälpa dem att utveckla och tydliggöra sitt erbjudande till medlemmar och potentiella medlemmar. Motion Marketing har hjälpt SAG för att uppdatera varumärket visuellt samt utveckling av ny website, marknadsmaterial och displaymaterial för utställningar.

Marketing Projects SAG

Om The Swedish Aviation Group

Swedish Aviation Group (SAG) är en icke vinstdrivande organisation, vars syfte är att stödja och marknadsföra svensk flygindustri på den internationella marknaden för en ökad export. SAG arbetar för att driva internationella branschkontakter genom närvaro online, utställningar, nätverksevent samt kunskapsdelning.

Behov och önskemål

Swedish Aviation Group behövde hjälp av en extern partner för att tydligare och mer attraktivt förklara fördelarna med medlemskap i SAG. Motion Marketing föreslog nytt marknadsmaterial vilket inkluderar budskap, design, uppdaterat varumärke, webbutveckling samt utställningsmaterial.

Lösningen

Vi utvecklade en ny website för SAG:s vilket inkluderar design, struktur och innehåll. Den är nu den huvudsakliga kanalen för att rekrytera nya medlemmar. Vi var även helhetsleverantör för deras event, från planering och design till genomförande. Motion har också uppdaterat marknadsmaterial, bl.a. visitkort, mallar och broschyrer.

Vi levererade

+ Marknadsstrategi
+ Online tjänster
+ Deisgn och fromgivning

SAG
 
Branding
 
Branding
 
Branding
Branding
Branding
Branding
 
 
Branding
 
Branding
Branding
Branding
 
 
Branding
 

Vill du se fler exempel på hemsidor?

 

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
B2B Marketing Agency