South Pole
 

Marknadsföring för teknik- och It-företag

South Pole är Sveriges ledande leverantör av Linux-baserade lösningar. De ville ha hjälp att uppdatera sitt varumärke för att matcha bolagets identitet. Motion Marketing har levererat en uppdaterad varumärkesprofil som inkluderar logo, grafisk profil och en ny hemsida.

South Pole

Om South Pole

South Pole levererar high performance och enterprise computing lösningar till företag och organisationer i Norden. Företaget är experter på Linux och serverlösningar och har haft tillväxt och varit lönsamma sedan starten 1999. Samarbetet med Motion Marketing ger ytterligare förutsättningar för en fortsatt god tillväxt.

Behov och önskemål

South Pole upplevde att deras logo och grafiska profil inte längre överensstämde med bolaget och dess leveranskvalitet. För att profilera sig på rätt sätt mot kunder och i relation till konkurrenter beslutades det om att göra en rebranding som inkluderade logo, grafisk profil, ny hemsida och profilprodukter.

Lösningen

Den nya logon behövde kunna användas mångsidigt eftersom den skulle fungera på webben, för märkning av IT-utrustning t.ex. servers, rack och skåp, visitkort, displaymaterial m.m. Motion presenterade ett flertal olika förslag som var anpassade efter deras målgrupp.

Den nya websiten fick nytt utseende samt innehåll som också var SEO anpassat. Siten har fokus på South Poles tekniska kunnande för att skapa förtroende bland kunder och prospekt samt är en bra grund för framtida internationalisering.

Vi levererade

+ Marknadsstrategi
+ Online tjänster
+ Deisgn och fromgivning
+ Kampanjer och event
+ Kommunikaitonslösnngar

Marketing for Technology
 
Branding
Branding
Branding
 
 
Branding
Branding
Branding
 
 
Marketing for Technology
 
Marketing for Technology Marketing for Technology Marketing for Technology
 
 

Vill du se fler exempel på hemsidor?

 

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
B2B Marketing Agency