PACE Networks
 

Marknadsföring för Ingenjörsföretag

PACE Networks är specialiserade inom låg- och högspänningsprodukter för bl.a. elnät och järnväg. De vände sig till Motion för att få hjälp med en uppdatering av sin varumärkesplattorm. Pace goda rykte och historia bevarades och kompletterades med ett modernt, konkurrenskraftigt budskap och en uppdaterad design.

Marketing Projects PACE Networks

Om PACE Networks

PACE Networks fungerar som agent mellan ledande europeiska tillverkare av produkter för elkraftsdistribution och järnvägsnät på den Engelska och Irländska marknaden. De levererar marknadsledande produkter som ger deras kunder ökad säkerhet och tillförlitlighet samt en minskad livslängdskostnad.

Behov & önskemål

Företagets varumärke hade åldrats, och kunde inte längre på ett effektivt sätt förmedla aktuella värderingar till prospekt och kunder. Efter ett research-projekt stod det klart att varumärket måste relatera till flera olika kundgrupper och olika nivåer i kundernas företag. Det krävdes uppdaterat marknadsmaterial för att matcha de olika kundgrupperna och positionerna. Bl.a. email signaturer, visitkort, mallar m.m. Motion utvecklade också en helt ny responsiv webbsite som tydligt förmedlar företagets erbjudande på ett tydligt sätt, samt erbjöd ytterligare information som kan hjälpa kunden vidare i sitt köpbeslut.

Lösningen

För att leveransen från Motion skulle motsvara kundens förväntningar, gjordes ett grundligt förarbete innan uppdateringen av varumärkesplattformen påbörjades. Vi uppdaterade varumärkesprofilen; logo, broschyrer, annonser samt skapade den responsiva webbsiten.

Vi levererade

+ Marknadsstrategi
+ Online tjänster
+ Deisgn och fromgivning

PACE Networks
 
Branding
Branding
Branding
 
 
Marketing for Rail and Power Marketing for Rail and Power
 
Marketing for Rail and Power
 
Marketing for Rail and Power Marketing for Rail and Power Marketing for Rail and Power Marketing for Rail and Power
 
 

Vill du se fler exempel på hemsidor?

 

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
B2B Marketing Agency