Marknadsföring för IT/teknik företag

B2B-byrå med fokus på IT och teknik

Motion Marketing är en B2B-byrå med fokus på IT/Teknik företag.

Vi erbjuder med en strategisk marknadsmix med bl.a. varumärkesutveckling och leadsgenerering för att driva försäljning. Vi är specialister på marknadsföring för IT/teknik-företag, vi har medverkat i över 25 varumärkeslanseringar i EMEA-området.

Inom IT/teknik står ofta differentiering högt upp på önskelistan då de flesta bolagen verkar på en marknad med hög konkurrens. För att särskilja ditt företag från konkurrenterna och öka varumärkeskännedomen krävs smarta och innovativa kampanjer som ofta genomförs i samarbete med säljteamet.

Tekniska B2B produkter och tjänster är ofta funktionella och kräver förståelse för tekniken. Det kan vara svårt att visa upp produkten/tjänsten och tydliggöra USP:ar och kundnytta. Motion Marketing är vana att arbeta med denna typ av produkter och tydliggöra USP:ar och kundnytta på ett enkelt sätt för olika påverkare beslutsprocessen.

Vi jobbar kampanjbaserat med en marknadsmix som anpassas till just dina kunder och prospekt. Vi arbetar med både digital- och traditionell marknadsföring för att leverera bästa möjliga resultat. Vi hjälper våra kunder med planering, utförande och uppföljning av marknadsaktiviteter. Ofta jobbar vi tillsammans med befintlig marknadsavdelning eller säljteam alt. agerar vi som företagets marknadsavdelning. Vi levererar bl.a. websiter, produktinformation och content för web, produktblad, nyhetsbrev, kundcase och white papers. Målsättningen är att generera fler kvalitativa leads och öka varumärkeskännedomen bland dina kunder och prospekt på ett effektivt sätt i linje med er affärsplan.

Varför investera
i marknadsföring

Läs 9 skäl till att investera

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
B2B Marketing Agency