Marknadsföring för Ingenjörsföretag

B2B-byrå med fokus på Ingenjörsföretag

Ingen hypad konsumentkampanj
bara fakta & effektiv marknadsföring

Motion Marketing är en B2B-byrå med fokus på ingenjörsföretag. Vi har genom åren fått värdefull kunskap och erfarenhet av att kommunicera med din målgrupp med ett språk som tilltalar dina kunder. Vi skapar smart innehåll som hjälper till att förenkla och effektivisera säljprocessen. Vi undviker hypade kampanjer, vi håller oss till fakta, validerade data och detaljerade specifikationer.

Precis som tillverkande industri har ingenjörsföretag utmaningen med komplexa produkter och lösningar samt behov av att kommunicera med många olika personer på olika avdelningar och nivåer i kundens organisation. Även om användaren av produkterna ofta är tekniker tas inköpsbeslutet av VD, inköpschef eller inköpare. Vi hittar smarta sätt att anpassa marknadskommunikationen till olika personer för att tydligt förklara USP:ar utan att bli för tekniska för beslutsfattare högre upp i organisationen.

Precis som i tillverkningsindustrin kan långa beslutsprocesser och säljcykler skapa frustration och det kan ta tid för kunden att till fullo förstå din produkt eller lösning. Vi hjälper till att utbilda kunden med säljverktyg, t.ex. produktblad webbinarier, digital kommunikation, kundcase och white papers. Rätt marknadsföring guidar dina kunder genom beslutsprocessen för att snabbare ta ett tryggt och välinformerat beslut. Vi skräddarsyr kommunikation och val av kanaler till ditt företag och målgrupper, en anpassad marknadsmix för att nå bästa möjliga resultat.

Varför investera
i marknadsföring

Läs 9 skäl till att investera

Kontakta oss

Saknar du något? Vänligen kontakta oss för att diskutera era önskemål om marknadsföring.

 
Contact Motion +44 (0)1285 323 626
 
B2B Marketing Agency